• "Kuhina on reipas kumppani, joka pystyy hyppäämään mukaan kovassakin vauhdissa ja ottamaan osaavasti ohjat käsiinsä. Kun tilanne on päällä, viikonpäivä tai edes vuorokaudenaika ei ole este asioiden tapahtumiselle. Dynaamisuus, nokkeluus ja nopea reagointi ovat Kuhinan isoja valtteja. Arjen tasolla erityisen hienoa on se, että ihmiset ovat mukavia ja yhteistyötä on tosi kiva tehdä."

  TIMO METSOLA
  Vuokraturva

 • ”Kuhinan kanssa työskentely on tehokasta ja tilanteisiin reagoidaan nopeasti ja luovalla tavalla. Tavoitteet asetetaan heti alussa ja niistä pidetään kiinni.”

  MARKUS HAATAJA
  Altia

 • "Tekirin kanssa työskentely on ollut avointa, pidäkkeetöntä ja inspiroivaa. He ymmärtävät asiakkaan halun lentää ja tarjoavat kiitorataa, eivät laita painoja jalkoihin ja varoittele lentämisen vaaroista. Rohkeille hyvä."

  MIKA AITTAMÄKI
  Rainmaker

 • "Tekir Kuhina toteutti Destialle analyysin yhtiön sosiaalisen median kanavista. Analyysin tuloksena saimme arvokasta näkemystä kunkin kanavan osalta eri kohderyhmät huomioiden. Analyysin tulokset olivat konkreettisia, ja kertoivat selkeästi mitkä ovat vahvuutemme kussakin käytössämme olevassa sosiaalisen median kanavassa, sekä kehittämisen painopisteet. Ulkopuolisen tahon analyysi lavensi kokonaisnäkemystämme viestinnästämme sosiaalisen median kanavissa, ja antoi eväät sujuvaan kehittämiseen."

  JOHANNA OTRANEN
  Destia

Kysy lisää!
Ota yhteyttä