Yrityssisältö ei ole algoritmien ystävä – tätä sosiaalisen median alustojen luontaista hyljintää voimme onneksi kiertää maksetun mainonnan avulla. Järkevällä kohdentamisella saadaan tehot irti niin suunnitelmallisesta sisällöntuotannosta kuin taktisemmista myyntiponnisteluistakin.

Sosiaalisen median mainontaa teemme kolmella eri tavalla.

Mainonnan ulkoistus

Me teemme sen sinun puolestasi. Mainonnan ulkoistus sopii hyvin esimerkiksi kampanjaluontoiseen tekemiseen: laadimme teille tavoitteidenne mukaisen suunnitelman, toteutamme sisällöt ja optimoimme mainontaa tulosten perusteella. Raportointi kuuluu kaikkeen tekemiseemme – kerromme aina, mihin rahat kuluvat ja mitä vastinetta panostuksille saadaan.

Mainonnan ulkoistuksen hinta on 1 200 € /ensimmäinen viikko ja 900 € /seuraavat viikot. Lisäksi laskutamme käytetyn mainosbudjetin, joka sovitaan asiakkaan kanssa erikseen.

Case Vuokraturva: Miljoona kuuntelukertaa musiikkikappaleelle

Mainonnan sparraus

Toteutatko itse sosiaalisen median mainontaa, mutta kaipaat apuja mainonnan tuloksien ja tehokkuuden analysointiin? Tällaisessa tapauksessa kuukausittainen sparraussessio voi olla järkevä vaihtoehto. Kutsu siis asiantuntijamme kahville – kehitetään yhdessä osaamistanne ja mainonnan tuloksia.

Sparraussessio 800 € /2h

Mainontavalmennus

Valmennuskokonaisuus, jossa asiakkaan somemainonnasta vastaavat koulutetaan käyttämään tehokkaasti modernin somemainonnan työkaluja, optimointia sekä tuloksia.

Puolen päivän valmennuksen hinta on 2500 €, koko päivä 5000 €

Maksettu mainonta muualla

Me Kuhinassa olemme kokeneita mainonnan ostajia ja kauttamme saat mainonnan reilusti listahintoja edullisemmin.

  • Spotify
  • Printtimedia
  • Verkkomedia
  • Radio
  • Televisio
  • YouTube
  • Google Adwords + Display


Lue lisää maksetusta mainonnasta:

Kysy lisää!
Ota yhteyttä