kuhina_ville

VILLE KORMILAINEN

Head of Kuhina

ville@kuhina.fi
+358 40 743 0003

Villellä on 12 vuoden toimittajakokemus aikakaus- ja iltapäivälehtipuolelta – eikä se edes häpeä sitä. Taustalta löytyy myös markkinointijohtajan pesti levy-yhtiössä sekä ura yrittäjänä. Tämä villien ideoiden isä ja Suomen tubekulttuurin kummisetä osaa kuitenkin myös keskittyä olennaiseen.

kuhina_anu

ANU MIKKOLA

Maker Of Kuhina

anu@kuhina.fi
+358 400 825 604

Anulla on vahva tausta digibisneksen ja somemarkkinoinnin maailmassa. Tästä huolimatta raha ei aina ratkaise – vaikka hullun luovuudenkin tulee Anun mielestä olla mitattavaa tekemistä. Tekstiä ja ideoita syntyy, usein pyytämättäkin.

kuhina_nea

NEA KIVELÄ

Visualist Of Kuhina

nea@kuhina.fi
+358 400 493 422

Nealta löytyy silmää – kaksin kappalein. Tämä perinteisen printatun median visuaalinen visionääri toteuttaa vankalla ammattitaidolla myös digitaalista sisältöä. Idearikas ilopillerimme hoitaa hommansa ennennäkemättömällä tehokkuudella ja timanttisella tarkkuudella.

kuhina_isa-1

ISA KAIPAINEN

Doer of Kuhina

isa@kuhina.fi
+358 40 7676 087

Isa on vauhdikas viestinnän ammattilainen, jolle sosiaalinen media on mahdollisuus tehdä maailmasta mielenkiintoisempi ja hauskempi. Urheilu on mieluisinta ajanvietettä, minkä takia emme suosittele Isan haastamista leuanvetokilpailuun.

Kaikki Tekirin asiantuntijamme löydät täältä.