Jouluaiheisen blogikirjoituksen kuuluu ilman muuta alkaa reippaalla kliseellä, joten hoidetaan se ensin alta pois. Joulu tulee, vuosi vaihtuu ja maailma pitää saada valmiiksi. No niin, sitten asiaan. 

Vakavasti ottaen somesta kannattaa aidosti ottaa ilo irti joulun aikaan. Kokosimme muutaman paketin, joista on sinulle iloa joulun kiireiden, lomien ja vuodenvaihteen painaessa päälle.

1. Joulunajan somekamppikset

Jouluna tuotteet ja palvelut liikkuvat nopeasti. Nyt on oikea hetki tehdä viime hetken suunnitelmat joulukuun kampanjoinnille. Nappaa meidät apuun kampanjan suunnitteluun ja toteutukseen.

Tänä jouluna hemmotellaan erityisesti todella hyvin optimoiduilla Facebook-kamppiksilla sekä kustannustehokkaasti tavoittavilla Instagram-mainoksilla. Viime aikoina olemme saaneet loistavia tuloksia aikaiseksi myös YouTube-videomainonnalla, joka toimii muuten erittäin hyvin myös vanhemmassa kohderyhmässä.

2. Joulukalenteri

Sosiaalisen median joulukalenteri on oivallinen tapa lisätä Facebook-sivun tai Instagram-tilin tavoittavuutta sekä tietysti tähdätä myynnin paukkumiseen aina joulukuun alusta jouluaattoon asti. Kuhinan somejoulukalenterissa teemme avaimet käteen -kalenterin: 24 luukkua (palkintona asiakkaan tuotteita tai palveluja), graafisen ilmeen rakentaminen, copytekstit, arvonnat ja palkintojen postitus sekä somemainonta tarvittaessa.

Kisat ja arvonnat toimivat erittäin hyvin myös orgaanisesti ilman mainontaa.

Joulukalenterin saat kauttamme hintaan 2400€+alv.

3. Somepäivystys joulun aikaan

Jos haluat ottaa jouluna rennosti, ota apuun Kuhinan reippaat somepäivystäjät. Ihmiset eivät ole somesta pois joulunakaan, joten aktiivisuus on tärkeää myös pyhien aikaan. Seuraamme kanaviasi herkällä korvalla, hoidamme viesteihin ja keskusteluihin vastaamisen ohjeistuksenne mukaisesti ja jos kriisi yllättää, laadimme salamannopeasti suunnitelman tilanteen rauhoittamiseksi.

4. Somesisällöt joulun ja lomien aikaan

Somesisältöjä ei kannata unohtaa pitkien pyhien aikana. Kun suomalaiset lomailevat, myös somesisällöt kiinnostavat ja niihin kannattaa panostaa. Pyydä Kuhinalta ideat, sisällöt ja toteutukset joulun ja uudenvuoden sisältöjen tuotantoon.

Varaa Villeltä vartin puhelintapaaminen, niin laitetaan teidän joulu kuntoon. Voit myös laittaa sähköpostia ville at kuhina.fi.