Kesälomien lähestyessä sosiaalista mediaa ei kannata jättää oman onnensa nojaan. Riippumatta siitä, teetkö sosiaalista mediaa B2B- tai B2C-kulmalla, kesällä ei kannata niin sanotusti jäädä lomailemaan somen osalta.

 

Asiakkaamme AGA panosti viime kesänä sosiaalisen median tekemiseen ja tulokset olivat erinomaisia.

 

190603 lukujen visualisointi

 

Kaikkina kesäkuukausina mainontaan käytetty rahamäärä pysyi samana, heinäkuussa sisällöntuotanto oli Kuhinalla, oli systemaattista ja perustui suunnitelmaan.

Tutustu Kuhinan kesäpaketteihin ja pidä some elossa myös lomakauden aikana.

1. Kesän somekamppikset

Kesällä suomalaiset ovat liikenteessä ja nyt on oikea hetki tehdä viime hetken suunnitelmat kesän somekampanjoihin. Meiltä saat avaimet käteen -palveluna kampanjan suunnitellun, toteutuksen, somemainonnan sekä raportin.

Tänä kesänä hemmotellaan erityisesti todella hyvin optimoiduilla Facebook-kamppiksilla sekä kustannustehokkaasti tavoittavilla Instagram-mainoksilla. Viime aikoina olemme saaneet loistavia tuloksia aikaiseksi myös YouTube-videomainonnalla, joka toimii muuten erittäin hyvin myös vanhemmassa kohderyhmässä.

Yrityspäättäjäkohderyhmään kannattaa kokeilla LinkedIn-kamppista, jonka kohdennusmahdollisuudet eivät taatusti lopu kesken.

Miten kampanja rakennetaan?

  • Pyydä meidät kylään, varaa puhelinaika tai laita meille viestiä
  • Laadimme toiveidesi pohjalta kampanjan, joka tavoittaa kuluttajan tai yrityspäättäjän vaikka heinäkuun helteissä.
  • Saat luovan ehdotuksen ja kustannusarvion muutamassa päivässä.

Mitä kampanjaan sisältyy?

  • Kampanjasuunnittelu
  • Toteutus eli sisällöt, graafinen ilme tai vaikkapa video
  • Raportointi kampanjan aikana viikoittain sekä sen jälkeen
  • Ehdotus jatkotoimenpiteistä

Mitä somekampanja maksaa?

Kesän somekampanjat saat meiltä alkaen 2 000€ + alv. Hintaan lisätään somemainonnan budjetti, joka määritellään yhdessä ennen kampanjan alkua ja mainosbudjettia voidaan optimoida jatkuvasti kampanjan aikana.

2. Somepäivystys

Jos haluat ottaa kesällä rennosti, ota apuun Kuhinan reippaat somepäivystäjät. Ihmiset eivät ole somesta pois kesälläkään, joten aktiivisuus on tärkeää myös pyhien aikaan. Seuraamme kanaviasi herkällä korvalla, hoidamme viesteihin ja keskusteluihin vastaamisen ohjeistuksenne mukaisesti ja jos kriisi yllättää, laadimme salamannopeasti suunnitelman tilanteen rauhoittamiseksi.

Somepäivystyksemme hinta kesäksi saat meiltä hintaan 3 500€ / kk + alv sisältäen 20 tuntia työtä kuukaudessa.

3. Kesän sisällöntuotanto

Somesisältöjä ei kannata unohtaa kesälläkään. Kun suomalaiset lomailevat, myös somesisällöt kiinnostavat ja niihin kannattaa panostaa. Pyydä Kuhinalta ideat, sisällöt ja toteutukset kesän päräyttävien sisältöjen jatkuvaan tuotantoon.

Jatkuvan sisällöntuotannon hinta kesälle on 3 500€ /kk + alv sisältäen 20 tuntia työtä kuukaudessa sekä aloituspalaverin.

Varaa Villeltä puhelintapaaminen, niin laitetaan teidän some kesäksi kuntoon.

Voit myös sopia Villen kanssa puhelinajan

OTA YHTEYTTÄ