Tuntuuko, että johtoryhmäsi ymmärrys sosiaalisen median hyödyntämisestä on jämähtänyt lähelle kivikautta? Eikö johtoryhmä innostu lainkaan sosiaalisen median käytöstä? Eipä hätää, nappaa avuksi Kuhinan Johtoryhmän Somevalmennus. 


Some liiketoiminnan tukena

Me Kuhinassa tunnemme johtajien ja johtoryhmien sosiaalisen median haasteet. Suurimmat haasteet liittyvät omaan ajanhallintaan sekä siihen, että sosiaalisen median hyötyjä ei nähdä tarpeeksi konkreettisesti. 

Maailman muutoksessa on kuitenkin tärkeä ymmärtää modernien viestintäkanavien toimintaperiaatteet sekä niiden hyödyntäminen omassa liiketoiminnassa. Tätä ymmärrystä lisäämään olemme rakentaneet Johtoryhmän Somevalmennuksen.

Valmennuksessa käydään seikkaperäisesti läpi muun muassa seuraavat teemat:

1. Sosiaalinen media yleisesti

Aloitamme valmennuksen käymällä läpi somen historiaa lyhyesti sekä sitä, miten suomalaiset käyttävät sosiaalista mediaa. Saat vastauksen muun muassa siihen, toimiiko Facebook B2B-yritykselle, mitä kanavia nuoret käyttävät ja kumpi voittaa, Facebook vai Instagram. Käymme läpi myös tuoreimmat suomalaiset sosiaalisen median tilastot pikakelauksella.

2. Keskeisimmät kanavat

Valmennuksessa käymme läpi asiantuntijan ja johtajan kannalta keskeisimmät kanavat, LinkedInin sekä Twitterin. Näihin kanaviin perehdymme syvällisemmin, mutta kurkistamme myös siihen, miten Facebook, Instagram, YouTube ja Snapchat toimivat. Saat vinkit siihen, miten rakennat hyvän LinkedIn-profiilin ja siihen, miten Twitterissä vaikutetaan.

3. Miksi sosiaalisessa mediassa pitäisi olla?

Jos kaipaat perusteluja sosiaalisessa mediassa aktivoitumisessa, tämä osio pitää sisällään tiukkaa asiaa ja perusteluja. Käymme läpi mm. somen hyötyjä oman asiantuntijabrändin kannalta, työnantajamielikuvan näkökulmasta sekä yrityksen tunnettuuden vinkkelistä.

4. Konkreettiset vinkit someaktivointiin

Valmennuksesta ei tarvitse lähteä tyhjin käsin kotiin. Johtoryhmä saa tukullisen konkreettisia vinkkejä, keinoja ja konsteja ottaa sosiaalinen media haltuun tehokkaasti ja nopeasti.
Kaikki valmennuksemme ovat aina räätälöityjä yrityksenne ja toimialanne tarpeisiin. Emme tarjoa geneeristä valmennushuttua vaan täsmäsisältöä juuri teille. Valmennus suunnitellaan yhdessä ja teemat käydään läpi yhdessä ennen valmennustilaisuutta.Tarjoamme puolen päivän (3-4 h) sekä koko päivän (6-7h) pituisia valmennuksia. Koko päivän valmennukseen on mahdollista yhdistää myös Asiantuntija Somessa -workshop, jonka ensimmäisessä osassa käydään läpi valmennukse teoriaosuus ja loppupäivän ajan rakennetaan yhdessä johtoryhmänne sosiaalisen median kanavat kuntoon.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja valmennuksesta:

OTA YHTEYTTÄ