Syksyinen viima on saavuttanut eteläisenkin Suomen ja sivu kääntynyt lopullisesti syksyn puolelle. Sisällöntuottajan näpit eivät kuitenkaan saa kohmettua viimasta vaan nyt jos milloinkaan on viihdytettävä omaa yleisöään: kaikki ovat palanneet ruutujensa äärelle kotisohvan lämpöön.

Mitä se lokakuu siis tarjoaa ilmiöiden kannalta? Katsastetaan Ilmiökalenterista!

 

YLIOPPILASKIRJOITUKSET

On tulikokeen aika! Syksyn ylioppilaskirjoitukset alkavat äidinkielen kirjoituksilla ja jatkuvat reaaliaineilla. Koe on pitkä ja aihe pinnalla: abiturientit kaipaavat vinkkejä jaksamiseen ja sympatiaa rankkaan opiskeluun, onko teidän yrityksellänne kenties vinkkiä annettavaksi näille opiskelun sotureille? Mikä on paras välipala tai paras viimeisen illan pänttäysvinkki?

NORDIC BUSINESS FORUM

Lokakuun 9.-10. päivä Helsinkiin kerääntyy yli 7000 ihmistä oppimaan liike-elämän uusista tuulista ja verkostoitumaan keskenään. Tämän vuoden kattoteemana on kasvu. Puheissa kuullaan markkinoinnin ja johtamisen trendeistä, muun muassa uusista innovaatioista ja onnistuneista hankkeista. Tapahtuma on tällä erää loppuunmyyty, mutta tapahtuman striimejä myydään vielä niin yksityisille kuin yrityksillekin.

VINKKI: Vaikka et olisi tapahtumassa tai seuraisi striimejä, saat todennäköisesti mielenkiintoisimmat poiminnat henkilöiden omilla analyyseillä höystettynä Twitterin tai LinkedInin verkostojesi kautta, kätevää!

SYYSLOMA

Vihdoin tauko arjen kiireen keskelle: koulujen syyslomat! Olisiko aika jakaa parhaat menovinkit syyslomalle tai vinkkejä siihen, miten kuluttaa aikaa autossa? 

KELLOJEN SIIRTO

Hyviä uutisia: saat tunnin lisää nukkumisaikaa! Kellot siirretään lokakuun viimeisenä sunnuntaina eli 27.10. kello neljästä kello kolmeen, eli yhden tunnin taaksepäin. Miten se voikin olla niin vaikeaa, että aina joku on sekaisin? Kenties yrityksenne voisi muistuttaa asiasta tai jakaa hulvattoman tarinan viime vuosilta, kun jollain on jäänyt kellojen siirto tekemättä tai se on tehty väärään suuntaan?

MUISTA MYÖS: HALLOWEEEN

Pelästytä yleisösi karmaisevalla kuvalla tai anna pukeutumisvinkit yleisöllesi Halloweenin naamiaisiin! 

 

Ilmiökalenteri-blogisarja luotaa ajankohtaisia ilmiöitä markkinointiviestinnän vinkkelistä. Itse Ilmiökalenteri on kerran kvartaalissa ilmestyvä työkalu sinulle, joka kaipaat tukea ja ideoita suunnitelmalliseen sisällöntuotantoon. Tilaa Ilmiökalenteri tästä!

 

HALUATKO TEHDÄ PAREMPAA SISÄLTÖÄ?

Tiedätkö sen tunteen, kun tuotat sisältöä verkkoon ja someen, mutta kukaan ei reagoi? Me haluamme tukea sinua matkalla sitouttavan (yritys)sisällön mestariksi – tutustu tästä Hyvän Sisällön Oppaaseen.